maanantai 28. huhtikuuta 2014

Valaistuminen?

Edelliseen postaukseen viitaten...
Mitä minulle siis tapahtui kun motivaationi lukea katosi? Oliko se aivoinfarkti?
Motivaationi lukea/etsiä totuutta katosi ennen infarktia, että se ei niinku ollut se. En nähnyt mitään, en löytänyt mitään viimeistä totuutta. Mitään ei tapahtunut.
Kiva tarina kun olisi semmoinen, et olisi etsintä, sitten selvästi löytyisi jotain ja sitten kaikki olisi hyvin. Mitään tämmöistä ei kuitenkaan tapahtunut.

Jano ei tullut tyydytetyksi,

pakottava tarve juoda vain katosi.
En saanut vatsaani täyteen,
mutta nälkäni katosi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkö, että raamatussa luvataan, että joka vilpittömästi, koko sydämestään etsii, löytää totuuden? Uskon Jeesukseen ja siihen, että Jumala kutsuu jokaista ihmistä vastaanottamaan uskon lahjan ja pelastuksen. "Jeesus vastasi ja sanoi hänelle:'Jokainen, joka juo tätä vettä, janoaa jälleen, mutta joka juo sitä vettä, jota minä hänelle annan, se ei ikinä janoa; vaan se vesi, jonka hänelle annan, tulee hänelle sen veden lähteeksi, joka kumpuaa iankaiikiseen elämään.'" Joh. 4:13-14

e kirjoitti...

Tiedän Jeesuksen lähteen veden. Se on ihan tuttua... mutten tarvitse vettä mistään muusta lähteestä koska sydämeni pulppuaa vettä lähteestä jolla ei ole pohjaa. Se on ääretön lähde.

Minulla ei ole jano eikä nälkä joten minulle on turha tarjota syötävää/juotavaa. En kaipaa rakkauden täyttymystä koska sitä sydämeni on täynnä.