keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Myynnissä Ei-oota

Tänään oli pakko laittaa jotain sillä jos nyt tarkistamatta muistan niin on "telakalle" menon vuosipäivä :)
Eilisen ei-ole-mitään-myytävää postauksen jälkeen tuli "tiukkaa" palautetta siitä kuinka "kirjoittamisestani on kuitenkin hyötyä" enkä voi sanoa että pöytä varsinaisesti olisi tyhjä.

Olennainen kuitenkin tuli sitten keskustelussa (aka Twitter) ilmi. Naisen suusta. Tietenkin :) On aivan sama onko pöytäni tyhjä, jos asiakkaat kokevat saavan siitä jotain. En voi mitään niille määritelmille joita asiakkaat tekevät pöytäni tarvikkeista. Asiakkaat antavat tyhjälle pöydälleni merkityksen/merkityksiä joille minä en voi mitään. Nämä merkitykset eivät ole minun asiani.

Toinen esimerkki. Olen portinvartija. Portti on jo iäisyys sitten ruostunut auki ja kehoitan ohikulkijoita vain jatkamaan eteenpäin. Porttihan on auki. Moni jää kuitenkin kohdalleni kyselemään: Kuinka portista kulkea? Miten päästä läpi? Mitä on portin takana? Virkaani yritetään korostaa vaikka yritän vain sanoa, että portti on ruostunut auki jo iäisyys sitten, enkä ole pitänyt virkapukua vuosikymmeniin.

Kuinka avata portti joka on jo auki?

6 kommenttia:

e kirjoitti...

Ei siitä pitäis ottaa itseensä et ihmiset kulkevat tyhjän pöytäsi ohi XD

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, mä oon tänään kommentoinu yhdelle Spirituaalisten Ihmisten Palstalle yhden kommentin... heräs itseltänikin huomaamatta vastustamaton halu lyödä lekkeriks ku siellä oltiin niin pirun vakavia ja puhuttiin siitä että kuka on oikeanlainen ja kuuluuko puhua valaistumisesta vai tietoiseksi tulemisesta vai .... jösses. No, loukkasin sitten jotakuta... hohheijaa. Joskus tehdään NIIN ISO HALOO TYHJÄSTÄ ja joo taisin itsekin hitusen osallistua semmoiseen tänään ; Mut kiva kuulla ja lukea et pöytä on tyhjänä. Siitä kauniisti, ilman mielipiteitä kirjoittaminen on eräänlaista runoutta. - Anu

Anonyymi kirjoitti...

Miksiköhän edelleen olet portilla? Portinvartijaahan ei kaiken järjen mukaan enää tarvittaisi. Koska haluat. Se on tehtäväsi. Vaikka portti on auki, saattaa siitä kulkijan olla helpompi kävellä sisään. Porttia ei tarvitse avata mutta mieli mennä siitä, on avattava. Aina se ei yksin onnistu. -serpentiina-

e kirjoitti...

Anu: Pitää lyödäkin lekkeriks :) Valaistunut/tietoinen wtf/who cares?? Tyhjällä pöydällä on vähän vaikea prameilla. Kaiken voi kääriä hienoon pakettiin joka on kuitenkin tyhjää täynnä.

Serpentiina: Mutta en ole millään portilla, koska mitään porttia ei ole. Se on rooli jossa joku muu voi minut nähdä mutta seison ihan samalla viivalla kuin muutkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Meinasinkin sanoa, että mitään porttiahan ei ole. En kuitenkaan halunnut kyseenalaistaa lausettasi: Olen portinvartija. Siitä olettamuksesta lähdettiin. Kuitenkin portti vaatisi myös aidan. Hyvääkään portti ei ole merkityksellinen ilman aitaa.
Oletetaan, että se portti on ja myös se portinvartija. Ajattelitko, että kehotat kulkijaa: Mene sisään vaan. Vai: Astu ulos? -serpentiina-
...ihan mielenkiinnosta kysyn..... :)

e kirjoitti...

Oikeesti... Porttia ei ole. Portinvartijaa ei ole. Portti ei ole kiini eikä auki. Olet Vapaus. Oletukset sen suhteen onko portti tai ei ovat aivan yhdentekeviä :)