keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Työkysely

Heitin twittervirtaan kysymyksen mikä olisi hyvä työ/ammatti juuri minulle. Yhtään vastausta ei tullut. Tämä oli samalla mitäänsanomatonta ja kaikenkattavaa. Vastausta ei ole. Sen hinkuaminen on vain hinkuamista ja hinkuaminen ei jätä tilaa edes vastaukselle. Kun hinkuaminen katoaa on yhdentekevää tuleeko ns. vastausta vai ei.

8 kommenttia:

Päkä kirjoitti...

Miksi ei voi olla tyytyväinen siihen mitä on? Miksi haluta jotain muuta? Jos koivulla olis ihmismieli se varmasti haluais olla mänty koska ... plaa plaa...

Miksi aiheuttaa kärsimystä itselleen ja muille ajattelemalla, että jotenkin toisin olis paremmin??

Kuunkuiske kirjoitti...

Etköhän sinä itse tiedä vastauksen!

Sinänsä työllä ei ole mitään väliä; se on tapa hankkia elantonsa.

Jos on sinut itsensä kanssa, niin mikä tahansa työ maistuu.

Jos taas ei ole, niin Ihmeellisen Ihana työkään ei pelasta.

Mukavaa päivänjatkoa!

A-L kirjoitti...

Harvoin liimaudun kenenkään mielipiteeseen, mutta nyt olisin kyllä samaa mieltä kuin Kuunkuiske.

Omassa ammatissani monet odottavat eläköitymistä vuosia ennen pääsyä, minulla on neljäs vuosi kulumassa näitä ylimääräisiä.
Työ on ajoittain rankkaa, mutta mielenkiintoista ja se kantaa.
Miten ne sanoivat ennen:"Oma leipä, oma taikina."
Kirkastuvaa kevättä odotellen!

Heli kirjoitti...

Itte olen passiivisesti lähinnä ajelehtinut yhteiskunnan odotuksien puristuksessa. Nyt ensimmäistä kertaa olen oma itseni, siis sisimmästäni elän, niin koen, ja tuntuu, et ku teen töitä, mistä nautin, voisin jatkaa vaikka kuinka kauan. Ja, muutki asiat sujuu kyllä ku tanssi, ku on virtauksessa. Haasteetki tuntuu helpommilta, ku ne on ite valinnu. Jos ei oo itse tietosesti valinnu elävänsä tätä elämää, niin hukassa helposti on. :)

e kirjoitti...

Hei kaikki... Aah miten mahtavaa selkeyttä ja suoruutta. Hymyilyttää :)

Anonyymi kirjoitti...

Jos minä voisin, en tekisi päivääkään sitä työtä jota teen. Kamalasti sanottu mutta niin se vain on. Näyttelisin, lukisin, kirjoittaisin jne mutta koska työtä on tehtävä jotta täällä pärjää, teen sitä ja koska sitä teen, se on ihan mukavaa. En viitsi vaivata itseäni ajattelemalla "jos". Otan ja toivottavasti myös annan työstä ja siihen liittyvistä asioista sen minkä voin ja se riittää.
Hyviä työpäiviä sinulle siinä työssä jota teet. Ja jos et halua tai jos voit, niin tee sitä mitä haluat. Se on sinussa. Vain sinä voit tietää.
Serpentiina

Anonyymi kirjoitti...

Mitä Esa tekisit päivinäsi jos sinun ei tarvitsisi työssäsi käydä?
-plurist

e kirjoitti...

Toi on kysymys jonka vastaukseksi asetetaan oma kuvitelma siitä mitenkä asiat olisivat paremmin kuin Jumalan mielestä ovat jo.