maanantai 30. tammikuuta 2012

Jäähyväiset

Olen nyt tullut siihen päätökseen, ja tämä on pyörinyt nyt levyllä vähän aikaa, että tämä blogi siirtyy nyt telakalle. "Bändimme siirtyy määrittelemättömälle tauolle, jonka päättymisaikaa ei ole." Homma on oikeastaan siinä että mitään sanottavaa ei ole ja väkisin sanomattoman kertominen on aika tarpeetonta. Aion samassa rytäkässä ajaa alas FB sivun, G+ sivun (jonka muuten jo poistin). En kuitenkaan poista tätä blogia, mutta tämä saa jäädä tänne määrittelemättömäksi ajaksi pölyttymään. Minuun saa yhteyden sivulla olevasta e-mail osoitteesta. Tili on #twitter'issä ja jos ei minun nimeä satu tietämään niin osoitteen saat emailista. Ja twitteriähän voit seurata ilman tunnuksiakin, mutta se ei kuitenkaan ole sama asia kuin se että on mukana.

Miksi?

Vastausta ei tietenkään ole. Voisin sanoa, että on tällä hetkellä niin kiire jne mutta oikeastaan mitään varsinaista vastausta ei ole. Ratkaisu jää selvittämättä. Elokuvan loppu jää auki. Sen sanomattoman kanssa on vain opittava elämään. Mikään ei vie siihen pisteeseen jossa jo on.

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos monista ajatuksista joita olet herättänyt sanoillasi.
Tuu sit takaisin kun siltä tuntuu.
Ja minusta tuntuu, että tuletkin.
Huilitauko on joskus paikallaan ja onneksi olet kuitenkin twitterissä.
Kiitos.:)
Serpentiina

Rolle kirjoitti...

Höh. Kiitos paljon blogistasi. Jään seuraamaan sinua Twitterissä :)

Merja Auer kirjoitti...

Hyvää taukoa!

Pilviharso kirjoitti...

Ymmärrän.

Marja Leena kirjoitti...

Kiitos kirjoituksistasi - ne ovat herättäneet monia ajatuksia. Jään seuraamaan sinua Twitterissä.

e kirjoitti...

SerpentiinaS: Voi olla, voi olla ettei, mutt just nyt en osaa sanoa :) Rolle: Siellä nähdään. Merja: Olet alusta asti seurannut mukana. Kiitos. Pilviharso :) Marja Leena: Kiitos.

Kuunkuiske kirjoitti...

Symppis sinä, kirjoituksistasi on ollut moneksi.

Väkisin ei pidä vääntää.

Kaikkea hyvää sinulle!

Iida kirjoitti...

Kiitos herättävistä teksteistäsi, on ollut ilo lukea.
Kaikkea hyvää!

e kirjoitti...

Kuunkuiske: Ja väkisin vääntämiseksihän tämä olisi tosiaan mennyt. Kiitos. Kaikesta. Iida: Kiitos sinulle :)

Marikki kirjoitti...

Kaikkea hyvää :-)!

Haneli kirjoitti...

Kiitos ja anteeksi. Kaikesta, pitemmältä ajalta.

Enkä yllättynyt yhtään, ihan kuin olisin "tiennyt" :)

Mietin, onko tässä lukijanakin mennyt samaa (mutta kuitenkin omaa) kehityskaarta läpi. Että joinakin aikoina kirjoituksiasi ja sanoja tarvitsi kipeästi, kun taas loppua kohden niistä on irtautunut (vastarinta- ja ärsytysvaiheineen :D). Ja tunneside sanoihisi/"sinuun" palautuu neutraaliksi. (= enemmän kiinnostaakin ketä äänestät Putouksessa tai onko koirat kakannu kuin että sanoisit jotain hienoa elämääni muuttavaa :D)

..ja että vaikka elämässä eteen tulee kaikenlaisia Juttuja käsiteltäväksi ja niiden kanssa tekee kierroksen, inhimillisen lenkkeilyn takana on se neutraalius ja hiljaisuus/ei-mitäisyys. Kaikki ympyrät sulkeutuvat...eiku jäävät auki :)

Käsittämätön rauha ja leveä hymy ja sanojen loppuminen :)

Heli kirjoitti...

Kiitos myös minulta. Oli mukavaa seurata matkaasi. :)

e kirjoitti...

Marikki: Kiitos.

Haneli: Ja yksi syy päätökseen sulkea tämä kanava, että olen todella hidas vastaamaan juuri tätä kautta tulleisiin viesteihin, mutta ehkä se johtuu siitä, että minäkin olen enemmän kiinnostunut siitä kuka putoaa Putouksessa kuin tästä mikä on niinku tositärkeää :)

Kiitos Heli :)

mm kirjoitti...

Minusta oli tärkeää, että löysin sinut uudestaan. Tuntuu hyvältä voida hyvästellä vanha tuttu... Olit sentään yksi katalyyteistäni:
http://mutkimus.vuodatus.net/blog/2795427

Ihan viimeiseksi katsoin tuon videosi ja sieltä löytyi mukava tyyppi. Kiitos mahdollisuudesta tavata näin kasvokkain :)

Hyvää matkaa Twitterissä ja läheistesi kanssa. Vaikka täällä korostat sitä, että olet kokonaan vailla itseäsi, minulle tärkeä vaihe oli myös se, kun sinusta tuli Itse. Tuntuu, että sen jälkeen saattoi olla helpompi olla täysin ja kokonaan sitä vaillakin...

e kirjoitti...

mm :) Voidakseen olla olematon on olta Itse... vica versa. Tässä on kaikki ja silti tämä ei sanoa mitään. Kaikki on avoinna ja tyhjää, mutta kyse ei ole negaatiosta vaan luottamuksesta ja onnesta joka meidät juuri nyt täyttää.

Una ♥ kirjoitti...

Kiitos silti kaikesta. <3


Voi hyvin
ja ole onnellinen.

♥ Hannelen paratiisi kirjoitti...

tommotos