lauantai 10. joulukuuta 2011

Kuinka sulkea portti joka on jo kiinni

Alotin 8 tuntia viime torstaina ja herätys on tossa 0420. Twitteriin tulee laitettua lyhyitä (ja älykkäitä XDD) lauseita, mutta tämä vaatisi oikeasti enemmän aikaa ja tyhjästä taulusta on välillä vaikeaa/mahdotonta sanoa mitään, toisaalta se on joskus aika tarpeetontakin, kun mitään sanottavaa ei ole :) Kuinka sulkea portti joka on jo kiinni. Olen pyrkinyt tälläkin viikolla menemään nukkumaan yhdeksään viimeistään kymmeneen mennessä. Mikä on entisestään mahdottonuttanut sitä että ehtisi tänne jotain laittamaan.

Aamuvuoro ja aikainen herätys on ollut aina mörkö ja kummitus ja kolmessa vuorossa se oli monesti raskain vuoro. Oli todella vaikeaa herätä. Nyt kuitenkin kun sen on valinnut sitä luonnostaan hakeutuu ajoissa nukkumaan. Kolmessa vuorossa aamuvuoroa vastaan ikäänkuin kapinoi, mutta nyt sen valittuaan on ikäänkuin lakannut taistelemasta sitä vastaan. Taistelu vain  on poissa.

Nykyisessä työssä minulla on jokseenkin vapaat kädet. Minua ei ole sidottu mihinkään ja vaikka tietyt hommat on hoidettava saan itse rakentaa aika pitkälle sen miten työni teen. Ja vaikka välillä hetken näyttää että kaikki työt on tehty, ikäänkuin yllättäen paljastuu lisää työtehtäviä. Vain yhden asian voi tehdä kerrallaan, juuri sen jota jo tekee.


Se et voin antaa itsestäni kaiken ei ole mitään minulta pois. Sitä enemmän voin olla itseni, mitä enemmän olen itsestäni vapaa antamalla itseni muille, mutta en suinkaan ole itsestäni vapaa, jos käytökselläni odotan takaisin jotain vastapalvelusta, koska antamisen itsessään tulee olla se juttu. Jos teen jotain saadakseni jotain, teen sen vain ja ainoastaan itseni takia. Annan itseni itsen pois, koska mitään annettavaa ei ole.

Ei kommentteja: