sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Yhtä tyhjän kanssa

Millään ei ole mitään väliä. Ei tälläkään, mutta ero on nihilismiin se että koska Millään ei ole mitään väliä, kaikella on väliä, mutta millään ei erikseen, korotettuna, ole mitään väliä.Nihilismi niin kuin sen itse näen on kylmää, tarkoituksetonta, merkityksetöntä ja sanoinko jo kylmää :) Ranskalaista eksistentialismia...

Taivaalla lentävällä linnulla ei ole mitään väliä tai merkitystä, mutta se ei silti ole vailla merkitystä ja mieltä. Merkityksettömyys on mielessä, muttei Elämässä. Elämä on merkitystä täynnä ja sen tunteakseen on huomattava oman mielen merkityksettömyys... koska minulla ei ole väliä :D

Kirjoittamisesta: Ilman sinua en ole mitään. Olen kuin kauppias ilman asiakkaita. Asiakkaat tässä yhteydessä määrittävät tarjoiltavan tuotteen. En voi sanoa mitään jos kukaan ei kysy. En voi myydä mitään jos kukaan ei osta. Ei ole mitään julistettavaa, mutta jos kukaan ei kysy että onko jotain julistettavaa, en voi oikeastaan sanoa ei ole :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vs Kirjoittamisesta:
Joskus asiakas ei osaa kysyä jotain tuotetta ennenkuin kauppias sen esittelee.Kun kauppias näin tekee, asiakkaan mielenkiinto herää ja haluaa tietää enemmän. Voi olla myös tuotteesta jotain mieltä, kun sen näkee, tuntee, kokee.
Jos haluat ja jaksat olla kauppias,ole.Sillä on väliä. :)
Minä olen asiakas.
-SerpentiinaS-

Päkä kirjoitti...

Kysymystä ei nouse, koska siihen ei ole mitään vastausta -ei kenelläkään. Kaikki on tässä.

Silti hiljaisuudesta käsin voi kommunikoida, mikä on äärimmäisen harvinaista - täällä koen, että se on läsnä. Ja se on arvokasta.