keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Voittajaa ei ole

Minulla ei ole merkitystä ja tällä ei ole mitään tekemistä huonon itsetunnon kanssa. "Antakaa minulle yksi kuolema niin näytän teille miten huonolle itsetunnolle käy." Kyse on kuitenkin tunnesiteestä. Minuun tai kuvaan minusta luodaan tunneside. Minut ikäänkuin päästetään omaan sydämeen ja sitten käydään karhunpainiin; yritetään sopeutua, tehdä rauha ja lopulta minut pitäisi sitten saada pois häiritsemästä. Eikä minulla ole mitään tekemistä tämän karhunpainin kanssa. Tämä on taistelu joka käydään itseä vastaan. Voittajaa ei ole, sillä taistelua  ei ole ollutkaan. Ei voi hävitä kun koko kisaa ei ole ollutkaan...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toisen kanssa on helppo filosofoida mutta kun pitäisi mennä omaan sydämeen, ei enää olekaan niin miellyttävää. Tekee mieli antaa periksi : ei, en halua miettiä, eletään vaan.
Toiselta odotetaan vastauksia.Se olisi mukavampaa kuin etsiä ne vastaukset itsestään. Vastaukset mihin? En tiedä ja siinähän sitä miettimistä onkin. Noin niinkun aluksi.
Hyvää päivää sinulle! :)
-Serpentiina-

e kirjoitti...

Ja toi onkin pointti. Totuus löytyy sieltä omasta sydämestä, ei turvallisesta ulkokohtaisesta filosofiasta. Ja olisi oikein mukavaa jos jokin ulkopuolinen taho kertoisi kuinka olla ja kuinka mennä. Mitään ulkopuolista tahoa ei kuitenkaan ole. Mitään vastauksia ei ole, koska mitään kysymyksiä ei ole... Paitsi että kysyjä haluaa ikuisesti pitää kysymyksistään kiinni... että olis jotain minkä taakse päästä piiloon. Itseltään.

Iloista päivää :)

Haneli kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.