tiistai 15. marraskuuta 2011

Postilaatikko on tyhjä

Olen miettinyt mitä tähän kirjoittaisin ja kirjoittaminen onnistuu oikein hyvin kun en mieti moisia :) Message ja viesti on se, ettei mitään viestiä tai messagea ole. Kyse ei ole ole tyhjästä ja merkityksettömyydestä vaikka siitäkin, mutta ei pelkästään siitä. Elämä ei ole nihilisteisen kylmä. Elämä voi olla kylmä ja hengetön, mutta se on elämää, eikä elämä ei ole pelkästää kylmä ja hengetön vaan lämmin ja hengittävä.

Jokainen sana on vain lisäystä siihen mikä on valmiina jo. Eikä yksikään sana ole turha.

4 kommenttia:

supermummo kirjoitti...

Tällaisella käytännöllisellä naisihmisellä käy toisinaan näitä sun tekstejä lukiessa semmoinen vahinko, että ne kaksi aivosolua lähtevät ravaamaan tuolla pääkopassa edes takas kunnes törmäävät toisiinsa sillä seurauksella, että menettävät tajuntansa. (Ainakin tossa oli tarpeeks vähän pisteitä ja pilkkuja, vai mitä?)

No asiaan. Siis välillä ensituntuma on se, että kirjoitat jotain niin abstraktia, ettei siitä saa mitään otetta. Hetken kun miettii asiaa, niin sytyttää hitaammallakin.

Mutta monesti se menee niin, että jos oikein kovasti koittaa saada tekstiä aikaiseksi, siitä tulee täyttä scheissea. Jos sitäkään. Semmonen kevyt flow on paras. Ja siihen pääsee, kun lakkaa yrittämästä yhtään mitään :)

e kirjoitti...

Ja olen nii käytännönläheinen että... :)

Kirjoituksissa näkyy monesti jäävuoren huippu koska en jaksa jaaritella tai rakentaa yhtään pidempää.

Lirjoittaminen sinällään ei ole ns. ongemallista vaan se asia jota ei ole jonka haluais tuoda esiin. No eihän se mun tehtäävä ole :D

Päkä kirjoitti...

Minusta kirjoitat hyvin ja osuvasti ja riittävän lyhesti siitä mitä ei voi sanoiksi pukea.

Ja kyllä se muuten on sun tehtävä:)

e kirjoitti...

Osui ja uppos :)