lauantai 10. syyskuuta 2011

Tästä tähän ei ole yhtään matkaa

Uh. Eka työviikko meni ja vielä ei suurempaa väsymystä. Vähän väsyttää mutta johtuuko se siitä että kuitenkin menee yhdeltä nukkumaan ja seiskalta on kuitenkin herätys :) Mitään halua pois työstä ei kuitenkaan ole. Voi sanoa ettei tuo todellekaan ole minun työni, mutta jos ei minun niin kenen sitten :)

Ajatus siitä, että jossain on jokin paremmin ja hyvin on punahehkuinen metallinen hiilihanko. Siihen tarttuminen on jokseenkin kivuliasta. Se näyttää pakotieltä tästä hetkestä, mutta juuri yritys tästä hetkestä pois on se polttava osuus. Ovelinta on nimittäin se, että halutessaan olla tässä/nyt ja läsnä ei oikeastaan halua olla  tässä/nyt ja läsnä :D Projisoi pois tästä hetkestä kuvitelman kuinka olisi yhtä tämän hetken kanssa, mutta tuo on vain kuvitelma, mielikuva jonka taakse tämä läsnäoleva nykyhetki piiloutuu.

2 kommenttia:

hanne virtauksesta kirjoitti...

Oi miten arvostan tuota sinun ajatustasi, että jos ei sinun, niin kenen..
Olen usein miettinyt, millä verukkeella ihminen luulee olevansa arvokkaampi, ettei hänellä välttämättä sovi tämä tai tuo mutta muista ei väliä..
Miksi jonkun pitäisi saada halvemmalla, nopeammin kuin toisten??

Sinulle toivotan sellaista, jota tarvitset työssäsi, elämässäsi..♥

e kirjoitti...

Tiedän mitä tarkoitat viimeisellä, mutta saan elämässäni juuri sen minkä kuulunkin saada... vai voinko väittää vastaan :)