perjantai 26. elokuuta 2011

Tässä sitä ollaan

Tarvitseeko sinun valmistua tai päästä jonnekin?
Onko sinun kuljettava tietä, jonka päässä on valmistuminen?
Tarvitseeko vastausta edes sanoa?
Eikö se ole jo kaikkien huulilla?

Soitin töihin ja aloitan siellä viikon päästä. AV:n jälkeen ajattelin vaihtaa alaa. Et nyt olis hyvä hetki. Toivoin et jotain ilmenis, et tulis jokin koukku johon tarttua. Pitkään ajattelin, että haastattelun kautta jotenkin jotain. Haastattelu tuli ja juttu julkaistiin ja se oli oikeastaan siinä. Pointti onkin siinä että mitään koukkua ei ole, sillä mitään jotakin ei ole. Ei ole parempaa uraa kuin se jota jo teen. Tämä tässä. Kuvitelma, että jollain muulla tavoin voisin itsestäni esiin tuoda sen mitä jo nyt esiin itsestäni tuon, on kuvitelma. Se on painajainen jolla voi itseään loputtömasti kiusata... ellei siitä herää.

8 kommenttia:

Päkä kirjoitti...

Vau - kyyneleet tulee silmiin kun luin tämän. Kiitos.

Pilviharso kirjoitti...

Mutta haaveilleena ja toiveen toteutuneena myönnän, että elämä voi hyvällä tavalla yllättääkin.

Vaikka tokihan uutta on kivempi odottaa, kun ei odota. Toiset ovat kärsivällisempiä kuin toiset.

Minä tarvitsen pieniä haaveita tai odotuksia. Vaikka edes sen, että mitähän tänään tapahtuu.

e kirjoitti...

Päkä :)

Pilviharso: On eri asia odottaa ja toivoa esim. mitä tämä päivä tuo tullessaan kuin laittaa sen varaan koko elämänsä. Odottaminen ja toivominen on inhimillistä (eli ihan OK) mutta kun tuolle odotukselle laittaa tätä hetkeä suuremman arvon se alkaa satuttaa sitä ihmistä joka jo on.

Haneli kirjoitti...

:) Tässäpä näin. Ite Akateemisen Vapauden ja itsensä toteuttamisen haikailun jälkeen arvostan taas käytännön työtä.

Ei niin että ne sulkisivat toisensa lopullisesti pois tai olisi parempi/huonompi, mutta palaan siihen tunteeseen jolloin "en tiennyt muusta kuin tästä", en haikaillut mitään muuta.

Itsensä toteuttaminen on muka "tuolla korkeammalla tasolla", vaikka tässähän mä toteudun ja olen elementissäni tässä sohvalla :D

Sattui eilen olemaan kolumni lehdessä ja tää osui: "A lot of today's graduates -- will have to take jobs they don't want, for wages they think are too low and with shaky futures. I don't envy them but they will learn the lesson that the wellbeing gurus forget. We graft for all sorts of reasons and don't always expect it to make us happy. That's why they call it work."

e kirjoitti...

Niin just ja toteutat itseäsi tosi hyvin just siinä sohvalla sohvallisena :)

e kirjoitti...

...ja vaik et niin so what... :D

Haneli kirjoitti...

So what sohvat :)

Haneli kirjoitti...

Ps. ny on päässy menemään lehtijuttu ohi?