lauantai 27. elokuuta 2011

Minä, tie ja ongelma

Mitään estettä ei ole :)
Mikään ongelma ei ole sinun tielläsi,
sillä sinua, tietä eikä ongelmaa ole olemassakaan :D

Tarkoittaen tietysti sitä, että sinä olet ajatuksena kauempana siitä joka olet jo. Ajatus itsestäsi on etäännytettyä itseäsi. Sinä -> Ajatus itsestäsi. Selityksenä tämä tietysti on hankalampaa, mutta sinussa itsessäsi ei ole mitään hankalaa tai selitettävää. Olet itsenäsi jo täysin valmis. Mitään selitystä et tarvitse etkä ole!

Mitään tietä ei tästä vie kuin mielikuvituksessasi -ajatuksissasi. Samoin tie tähän. Muistat tien tähän ja kuvittelet sen tästä eteenpäin, mutta mitään tietä ei ole. Ainoa todellinen vastaus on tietämättömyys ja ei-mitään.

Ongelmaa ei ole ellen kuvittele sitä olevaksi. Ongelmaa ei voi ratkaista niin kauan kuin sitä pitää todellisena, ja kun sitä ei pidä todellisena, sitä ei tarvitse ratkaista.
Koira ei tiedä mitään ongelmaa.
Se on vain koira.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos perhosella olisi ihmismieli se stressaisi itsensä hengiltä ollessaan kotelovaiheessa, koska ei pysty liikkumaan kuten ennen tai se odottaisi niin paljon tulevaa että se olisi huolesta sairas.

Päkä kirjoitti...

Toi on hyvä - ongelmaa ei voi ratkaista niin kauan kuin sitä pitää todellisena, ja kun sitä ei pidä todellisena mitään ongelmaa ei ole eli ei ratkaistavaa

e kirjoitti...

Anonyymi: Koirat voivat huolestua sillä kohdallaa lenkkiä jossa viimeksi oli iso muriseva koira, mutta kotisohvalla ne eivät mieti menyttä lenkkiä ei tulevaa lenkkiä.

Päkä: Vain todelliselle yrittää tehdä jotain, koska se voi vaikuttaa minuun. Vain todellinen tähän pystyy. mutta vain Rakkaus on todellista, eikä se tahdo mitään.