sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

End of Violence

Emännän loma loppuu ja tänään palattiin kotiin. Pari mökkiä pari huvipuistoa, autoilua läpi Suomen, hyvää ruokaa ja punaviiniä jne. Tunnelma on nyt jokseenkin huono vaikka omaa "lomaa" on syyskuun alkuun asti. Lomalla kirjauduin Google+ ja HeiaHeia! palveluihin.

Ehkä tällä erää (ja just nyt) tympii eniten se ettei ole rahaa (oikeasti), tavaraa taas on kotona ihan liikaa (järjestystä on mahdoton pitää), tilaa on liian vähän, pihaa ei ole jne ....niin ja loma loppuu :/

No tiedän et kohta kun saan verensokerin kohoamaan laskupinot ja törkypinot eivät näytä ihan niin pahoilta.

2 kommenttia:

Kuunkuiske kirjoitti...

Silloin kun tympäisee, niin siinähän tympäisee! Aikansa kutakin. Olisi huono homma valehdella itselleen olevansa tympäisemisen tuolla puolen, jos se ei pidä paikkaansa.

Luin muuten sen Viva -jutun (eilen Sokoksessa, hyi minua!) ja joko luin huonosti tai siinä ei mainittu, että tuliko se aivonfarkti niistä harkoista vai oliko se ihan random tapahtumapaikka?

e kirjoitti...

Silloin kun tympäisee, niin siinähän tympäisee! Niin on :)

Siis harjoituksissa mua kuristettiin muttei mitenkään intensiivisesti ja sitä ei oikeastaan pysty lääkäritkään sanomaan et mistä aivoinfarkti johtui. Tarkoitan et on lajeja joissa kuristus on kovaa. Periaatteessa se voi sattua kelle vain koska vain.