torstai 9. kesäkuuta 2011

Tietämättä paras

At the center of your being you have the answer; 
you know who you are and you know what you want -Lao Tzu

Parasta on se, ettei tarvitse tietää mitä haluaa eikä tarvitse tietää kuka on :)

Eilen kun kirjoitin blogia huomasin että joku lukijoista oli hävinnyt. No tämä oli tietenkin aiemmin ollut itsetuntokysymys vaikken halunnut sitä myöntää. Nyt ensimmäinen ajatus oli, että vaikka kaikki lähtisivät niin itseäni varten tätä kirjoitan. He. No tietty se harmittaisi jos lukijat häipyisivät, mutta mä en voi häipyä varsinkin jos haluan :D ja nyt voi sanoa että jos olet lukijana ja tämä ei vois vähempää kiinnostaa niin sinun ei todellakaan tarvii olla lukijani. Eli juuri tänää (ja aina) voit poistua lukijoistani ja mitään seuraamuksia ei ole. Ei koskaan ole :) Hei, rohkeasti vaan :D

No sanoin muuten terapeutille tänään että loppujen lopuksi ihmiset ovat enimmäkseen kiinnostuneita omasta elämästään. Itsestään. Et se on oma elämä ja silleen.

6 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Minultakin on lähtenyt pari lukijaa lyhyehkön blogiurani aikana, vaikka oma blogini on jollakin tapaa kovinkin 'konsensushenkinen'.

Syynä lähtöihin saattaa olla ihan jokin muukin seikka kuin kyllästyminen ko. blogiin. Esimerkiksi, että henkilö saattaa siirtyä lukijaksi blogilistan puolelle, jos se tuntuu hänestä kätevämmältä systeemiltä.
Mutta tiedä häntä... koskaan ei voi miellyttää kaikkia.

e kirjoitti...

Uskoisin että jopa suurin osa poisjääjistä on bloginsa lopettajia jotka ovat kyllästyneet koko "blogijuttuun".

Ja mikä oikeastaan tympisi eniten on se, että joku vanha tuttu jäisi pois täysin nimeämättömästä syystä.

Yks FB tuttu jäi pois. Hän oli vähän vahingossa tullut eikä se haittaa mut selkeästi poliittiset kantani erosivat hänen kannastaan. Enkä edes tiedä johtuiko ero tuosta :D En mitenkään tuonut asiaa koskaan esiinn :)

Kirjoittaja kirjoitti...

Eikö me ihmiset ihastutakin sellaisiin ihmisiin, joiden seurassa koemme itsemme positiiviseksi. Eli kaikki lähtee siitä, että olemme kiinnostuneita vain itsestämme. Olemme aina itsekkäitä.

e kirjoitti...

Mut just täs itsekkyydes ei ole mitään vikaa koska kaikki tekee sitä ja se on meidän kaikkien oma luonto :D

Kirjoittaja kirjoitti...

Näin ajattelen. Se on vaihtokauppaa, jossa kumpikin antaa ja saa. "Pidän sinusta, eli siitä, millaiseksi tunnen itseni seurassasi."

e kirjoitti...

Koska musta tuntuu mukavammalta minun seurassa on mukavampi olla. Ja jos kaikki ajattelisivat näin niin sehän ois kiva :D Mut ihmise monasti ajattelee et hyvän oloni vie se ja se, jokin minun ulkopuoliseni. Näin ei tietenkään ole sillä mikään ei ole ulkopuolellani.