keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Everything must go

Tuli eilen koiranlenkillä mieleen, että tätä hetkeä ei voi mitenkään eristää, sulkea pussiin... tallentaa. Yritys on tietysti kova. Idea lähti siitä miten tämä hetki on pysäyttämätön. Mitään PAUSE nappia ei ole. Kaikki vain menee, eikä mistään saa kiinni. Mitään pysyvää ei voi kirjoittaa. Jokainen tilanne on lopulta yksilöllinen. Everything must go.

Tallennus lähtee oikeastaan siitä, että kaikki virtaa ja pause-nappia ei ole. Jos saan hetken tallennettua, saan sen ikään kuin muistiin, talteen, haltuun jne. Kaikki räpistely on takertumista tähän virtaan joka virtaa. NEWS: Otetta ei saa.

Juttelin påivähoitotädin kanssa viime marraskuusta ja kuolemasta. Se oli hänelle liikaa ja hän sen myös myönsi. Enkä tarpeettomasti työntänyt moiseen suuntaan, koska se olisi vain väkivaltaista, muta itselle moinen oli tosi helppoa; puhua menettämisestä, kuolemasta jne Hän selvästi koki aiheen raskaaksi kun se itselle oli tosi helppoa ja niin kuin sanoinkin et jotain tämmöstä voisin tehdä työkseni, koska tämä on hauskaa, eikä tietenkään toisen raskaana kokeminen vaan se oma helppous.

3 kommenttia:

Markonki kirjoitti...

show must going on...

Haneli kirjoitti...

Tämän kun huomaa,
ei voi rakentua johonkin "kullattuun muistoon", koska se on menneen idealisoitu kuva.

Mutta samoin ei kapseloi tunteita tai olotiloja jääden niihin jumiin, koska nekin virtaa... ei niin ettei tuntuisi, mutta tulee myös tyhjäksi taas..

Ei voi olla katkera, koska, ei ole muistoa tai vaihtoehtoista käsitystä siitä miten sen olisi pitänyt mennä. Mennyt meni jo niin kuin meni :)

Meillä ei ole mitään, joten ei voi olla kenelekään kateellinen kun kenelläkään ei ole enempää tätä hetkeä varastossaan.

Jos ei ole yritystä tarttua niin joen virtaamista voi vain katsoa...

e kirjoitti...

Markonki: And you can take the "must" away... :)

Haneli: Vähän niin kuin semmoses tsunamissa, jos hetkeksi unohdetaan tragedia, niin antaa niinku kaiken mennä kun se kuitenkin on mennäkseen. Se jatkuva roikkuminen mihin ikinä kuluttaa loppuun.