maanantai 6. kesäkuuta 2011

Elämäni tarkoitus

Painiskelin joidenkien demonien kanssa ja luin sitten Katie Byron sivulta yleismaailmallisista uskomuksista ja siellä se oli että There is purpoise in my life ja heti seuraaksi I need to know my life's purpoise. Minulla ei ole mitään tarkoitusta. Olen tarkoitukseton. Eli mikä elämäni tarkoitus on... Edellistä seuraten: minulla ei ole mitään tarkoitusta. Ja niille jotka pitävät tätä kamalan tarkoituksettomana kehoitan jättämään kamalan pois. Kun sulkee itsensä pimeään huoneeseen oven sulkeuduttua ketään sulkijaa ei ole. On vain pimeä huone.

5 kommenttia:

e kirjoitti...

ei
ole
ketään
joka
jää
yksin

Pilviharso kirjoitti...

Oon tarkoitusta miettinyt enkä oikein osaa olla ilman sitä. Nykyään tarkoitukseni on elää tämä elämäni kokonaan läpi. Kuin luokka, kuin tehtävä, urakkakin. En voine sitä nopeuttaa itse(kuten urakassa), mutta en halua mitenkään vitkastellakaan.

Tarkoitan, että tarkoitukseni liittyy tarkoituksen tunteeseen, vaikkei mitään tarkoitusta sitten olisikaan.

Tarkoitanko merkitystä?

Oon huono näissä sanojen millintarkkahiomisissa, mutta kait jotakin tällä yritin tarkoittaa....

e kirjoitti...

Pointti on kuten pienillä lapsilla. Eivät he haikaile tarkoituksen perään. He eivät ole vielä oppineet pois tarkoitsettomuudesta. Usko siihen että pitäisi olla tarkoitus saa ihmeitä aikaan. Esim istuessaan laiturilla lämpimässä illassa ei välttämättä kaipaa mitään tarkoitusta. Juju on siinä että kun ei oikeastaan kaipaa mitään täyttymystä on ihan täynnä. Kaivatessaan täyteyttä on jotenkin hukassa. Tiedän mitä tarkoitat noupeuttamisella ja vitkastelulla mutta näillähän ei ole mitään tekemistä laiturin nokassa istuskelun kanssa.

Kati kirjoitti...

On jotensakin hauskaa tarkkailla, minkälaisia vaatimuksia ympäristö (yhteiskunta)jäsenilleen asettaa. Pitäisi suorittaa, pitäisi pysyä yhäti kiihtyvän markkinatalouden tahdissa mukana (muuten syrjäydyt). Samaan aikaan pitäisi etsiä onnellisuutta(muuten masennut JA syrjäydyt) syödä terveellisesti, liikkua, harrastaa seksiä n. 1,5 kertaa viikossa ja - etsiä elämälleen TARKOITUS. Jos kaikki noudattaisivat näitä yksinkertaisia, (toisiaan NIIN selkeästi tukevia) ohjeita, eläisimme pian Shangri La'ssa, ilman ikäviä koneistoa hiertäviä ristiriitoja <3. ;)

e kirjoitti...

niin just... Ohjeita ja ohjeistajia kyllä piisaa mutta tekijöitä on lopulta hyvin vähän. Kaikki on hyvin lähellä, mutta ei nyt ihan siellä.