tiistai 31. toukokuuta 2011

Rakkauden edessä olen aseeton

Ja tosiaan ihan vain tiedoksi sinä olet ihan hyvä juuri tuollaisena ja nimenomaa Rakkauden silmissä. Sinun ei tarvitse koskaan muuttaa yhtään mitään sillä Rakkaus ei todellakaan pyydä sinua muuttumaan miksikään. Ja ongelmiin juuri joudumme jos pyrin tavoittamaan Rakkauden jollain keinoin eikä siis mitään keinoja tarvita. Entä se kieroin ja kauhein ja kavalin eikö Rakkaus halua muuttaa  sitäkään? Rakkaus muuttaa aivan kaiken antamalla kaiken olla niinkuin on juuri nyt ja aina. Voisi ajatella että Rakkaus on aika aseeton mutta todellisuudessa se on kuin Musta Aukko joka imee kaiken ja kaikki yrityksemme ja keinomme ovat lopulta tätä ikuista imua vastaan eikä mikään auta. Hukumme ja lopulta ajaudumme kaikki armottomasti päin Rakkautta vaikka kuinka yritämme.

....Ja elämän tarkoitus ei ole jotain mikä odottaa jossain tulevassa kun olen vähän kasvanut, vähän valaistuneempi tai kokonaan valaistunut vaan se tarkoitus on jo tässä näin juhuu! Ei ole mitään tietä millä kehittyä vaan seisot jo sen päässä!! Niin kauan kuin kuvittelen että matkaa on jäljellä ja kasvupaikkoja edessä minulla on hyvä mahdollisuus välttää tämä. Vai luuletko että kuolema joka tulee nyt on mitenkään kiinnostunut sinun tarkoituksista tai henkisistä teistä. Se loppu ny :)

2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Ja kuitenkin ihmisluontoon on kuuluu se jatkuva kehittyminen ja pyrkimys 'parempaan' (mitä ikinä se sitten lieneekään) Ainakin länsimaiden kulttuureissa 'onni' on jossakin muualla ja se täytyy SAAVUTTAA... Melkoinen dilemma :D

Mutta tuo mitä sanot, on niin vapauttavaa :)

e kirjoitti...

Niin juuri, mutta kun Olemisessa ei ole mitään ongelmaa, mikä taasen on mielelle suunnaton ongelma. Se ei käsitä moista. Ongelma, jota ei ole, täytyy ratkaista. Läns. kultuureissa onni on sysätty sinne muiden asioiden joukkoon jotka koittavat viikonloppuna, lomalla ja eläkkeellä. Mielellään onni on jossain muualla kuin nyt. Sehän olis muuten pirun lähellä :)