maanantai 30. toukokuuta 2011

Ja vielä komeudesta :)

Niin kuin hanne laittoi ja se mitä vastasin niin voisin sen laitta myös tähän jotenki eli...

Ulkoinen komeus ja sisäinen komeus kulkevat käsi kädessä. Toista ei voi eroittaa toisesta. Jos on ulkoisesti komea mutta sisäisesti tyhjä ei voi ikinä korjata tätä tyhjyyttä millään. Ulkoisen kauneuden tavoittelu on loputonta ja päättyy kuitenkin vanhenemiseen ja kuolemaan. Ei onnistu. Jotkut sanovat että kauneus lähtee sisältä ja ovat siinä toki oikeassa, mutta tämä ei tarkoita ulkoiselle miinusta, sillä sisäinen kauneus näkyy ulkoisesti. Kumpaakaan ei pidä sorsia. Ulkoisella kauneudella ei saa sisäistä kauneutta ja sisäinen kauneus ei paina alas ulkoista kauneutta. Koskaan. Tämä on aika simppeliä mutta tässä voi mennä koko elämä ns. hukkaan kun jahtaa kauneutta jota ei ikinä voi ulkoisin mittapuin voi saavuttaa.

Ja kiitos hannelle ja hänen kommentilleen sillä ilman häntä ja hänen komenttiaan tätäkään tekstiä ei olisi olemassa. Kyse on kuitenkin vastavuoroisuudesta.

Ja siis viesti on oikeastaan se, ettei sinun tarvitse muuttaa itsessäsi mitään. Koskaan. Eikä koskaan edes tule. Olet aina hyvä nyt juuri semmoisena kuin olet. Hymyile itsellesi niin hymyilet kaikelle :)

PS. Plus että olen saanut kommentteja anonyymilta jotka siis minä näen sähköpostin välityksellä ja minä en ole niitä poistanut, että asialla on kommentoija itse tai Blogger, mutta en siis minä. Pidän kommenteistasi.

2 kommenttia:

Markonki kirjoitti...

"Morjens!", sanoi komeet toisilleen.

e kirjoitti...

Morjens :)